Tabbladen

zaterdag 16 februari 2019

De eerste dagen...

De eerste dagen van onze sneeuwklassen zitten er jammer genoeg al op.

Donderdagochtend met slaapoogjes vertrokken in Beigem, donderdagavond al vol energie toegekomen in Elbigenalp! De rustige en vlotte busrit werd vervolgd door een avondwandeling waarbij we de skipiste van Herr Knittel bezochten. Na wat heen-en-weergegooi van sneeuwballen kropen we onder de Elbigenalpse schapenwol.

Vrijdagochtend stond de eerste skiles op het programma. SPANNEEEENDDD!! Passen de schoenen? latten ok? helm op? Handschoenen aan?  Klaar om te gaan!
Heel veel geleerd en wat sneeuw in de kleren later, lukt het al aardig.
Na een heerlijk middagmaal maakten we ons klaar voor juf Greet haar favoriete plekje om te glijden.
Elke keer bergop klimmen voor een ritje naar beneden op een band of schelpje. Het heerlijke zonnetje in combinatie met de frisse sneeuw: een perfecte namiddag!
Een warme choco om terug op te warmen gevolgd door onze zoektocht naar de 'Lechtaler Universaler' maakte deze dag compleet.
Oogjes toe en snaveltjes dicht... slaaplekker!

Vandaag (zaterdag) dat kleine riviertje in het Lechtal gaan bezoeken. Een frisse ochtendwandeling met een hoop vliegende sneeuw! Daarna onze skills op de skipiste laten zien, zodat die monitoren het toch ook wat leren. Die mannen en vrouwen spreken duidelijk Jean-Marie Pfaff Nederlands. We hebben dus nog werk aan de winkel.
De kookouders zoeken wel nog extra volk, want iedereen smult hier van hun lekkers! Ze kunnen amper volgen. 
Vanavond nog een danske placeren in de Gibleralm zodat de knieën na al dat skiën weer loskomen.
SSSSSTTTT... slaapwel en tot de volgende!

PS: vanavond voegen we nog meer foto's toe.





4 opmerkingen: